Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dužiny dýně, na kousky
- 250 gramů špaldových zrn
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 400 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 vejce
- 50 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 433 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4.26 g
- Węglowodany
- 16.39 g
- Tłuszcz
- 2.61 g
- Błonnik
- 1.86 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 Std. 55 Min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2sa 5 dk
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Pohankové miništoly
1h 50min
Cizrnové karbanátky
11h 10min
Veganský mug cake s kokosem
20min
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55 dk
Čočková sekaná
6h 20 min