Urządzenia i Akcesoria
Roasted Sweet Potato Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 slices
Składniki
Vegan Pastry
-
plain flour260 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut oil solid120 g
-
water cold, plus extra boiling for soaking80 g
-
dried mixed herbs1 tsp
Houmous Filling
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
almond milk100 g
-
lemon juice20 g
-
Medjool dates pitted5
-
garlic clove1
-
tahini1 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Vegetable Topping
-
red onions thinly sliced (2 mm)3
-
balsamic vinegar3 Tbsp
-
apples thinly sliced (2 mm)2
-
coconut oil melted1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
sweet potatoes thinly sliced (2 mm)2
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
289.4 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1508.1 kJ /
360.5 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
49.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Baba Ganoush
1 godz.
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min