Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à pizza
- 30 g d'huile d'olive
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
20
g de levure boulangère fraîche
lub 2 c. à café de levure boulangère sèche, diluée dans un peu d'eau - farine de blé, pour fariner
La garniture
- 2 branches de persil frais
- 2 - 3 gousses d'ail
- 50 g de beurre demi-sel
- 700 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 10 g de farine, pour fariner
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 80 g d'oignon, émincé finement à l'aide d'une mandoline
- 300 g de fromage spécial pizza
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2328 kJ / 556.5 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de poisson
45 min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 min
Boulettes de poisson aux champignons
40 Min
Pizza aux sardines
3h
Miniquiches au poisson
2 Std. 10 Min
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza au thon
1h 40 min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer
1h
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 godz. 45 min
Pizza XXL
3h