Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
-
200
g de pêches blanches, épluchées et coupées en six
lub 200 g de nectarines, épluchées et coupées en six - 200 g de framboises fraîches
- 200 g de mûres
Le lendemain
- 90 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 143 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle sauce grenade
50min
Crème glacée au cheesecake aux myrtilles
16 Std. 35 Min
Mousse aux nectarines
2h 45 min
Moutarde à la poire et au romarin
Brak ocen
Sucettes de fruits au chocolat
30min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12j 30 menit
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1hod. 30min
Mystère au chocolat
8h 30 min
Barres chocolat-banane
1hod. 30min
Cocktail du printemps
5min
Glace chocolat-cannelle
12hod.
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20 min