Focaccia sucrée à la pomme

Focaccia sucrée à la pomme

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 parts

Składniki

  • 15 g de levure boulangère fraîche
    1 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 15 g de miel
  • 250 g de lait
  • 320 g de farine à pain type Manitoba
  • 180 g de farine de blé type 45, et un peu pour fariner
  • 20 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
  • 40 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 3 pommes et un récipient d'eau
  • 1 jus de citron jaune
  • 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 196 kcal / 820 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...