Urządzenia i Akcesoria
Avocado-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Pfefferminze abgezupft7 Stängel
-
Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Avocado groß, reif, geschält, ohne Kern1
-
Salz4 - 5 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Chiliflocken1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
881 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado-Kräuter-Butter
10 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Avocadodip auf Chicorée
10 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Avocadosauce
10 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min