Avocado-Dip

Avocado-Dip

3.5 169 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen

Składniki

  • Pfefferminze abgezupft
    7 Stängel
  • Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Avocado groß, reif, geschält, ohne Kern
    1
  • Salz
    4 - 5 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Chiliflocken
    1 - 2 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 210 kcal / 881 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...