Paprika-Feta-Creme

Paprika-Feta-Creme

4.5 190 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Dill abgezupft
    3 Stängel
  • rote Paprika in Stücken
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Anisschnaps (z.B. Ouzo)
    1 - 2 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Feta in Stücken
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 106 kcal / 443 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...