Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Feta-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
rote Paprika in Stücken1
-
Olivenöl20 g
-
Anisschnaps (z.B. Ouzo)1 - 2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta in Stücken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
443 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Schafskäse-Creme
5 min
Zwiebelbutter
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Dip Dip Hurra
10 min