Urządzenia i Akcesoria
Radieschen-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Radieschen klein, mit Grün (ca. 260 g)1 Bund
-
Dijon-Senf½ TL
-
Worcester-Sauce2 Spritzer
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Doppelrahm-Frischkäse300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
442 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Quark-Radieschen-Aufstrich
5 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Flammkuchendip
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Avocado-Dip
10 min