
Urządzenia i Akcesoria
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen
Składniki
-
Möhren in Stiften300 g
-
Staudensellerie in Stiften300 g
-
Salatgurke in Stiften300 g
-
rote Paprika in Streifen (ca. 150 g)1
-
gelbe Paprika in Streifen (ca. 150 g)1
-
Zucchini in Stiften250 g
-
Kohlrabi in Stiften250 g
-
Radieschen halbiert oder geviertelt1 Bund
Thunfisch-Dip (6 Portionen)
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Thunfisch, aus der Dose, in Lake abgetropft65 g
-
Joghurt, 0,1% Fett40 g
-
Zitronensaft15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Frischkäse, light120 g
Zitronen-Senf-Dip (6 Portionen)
-
scharfer Senf½ TL
-
körniger Senf20 g
-
Schmand30 g
-
Joghurt, 0,1% Fett150 g
-
Zitronensaft15 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
70 kcal /
294 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mädels-Abend
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy