Frische Tomaten-Pasta

Frische Tomaten-Pasta

4.6 533 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    1 TL
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Petersilie abgezupft
    8 Stängel
  • Zwiebeln (100 g), halbiert
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Nudeln (z.B. Fussili)
    400 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    600 g
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Zucker
    1 TL
  • Oliven, schwarz entsteint
    60 g
  • Kapern abgetropft
    40 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 609 kcal / 2550 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 78 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...