Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ linguriță sare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 ½ lingură făină (15 g), plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 190 g lapte, plus pentru uns plăcinta
- 4 căței de usturoi
- 10 g ulei vegetal
- 750 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 lingurițe ierburi aromate uscate, în amestec (ex. ierburi de Provence)
- 190 g lapte
- 20 g unt
- 400 g aluat pentru foitaj
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Aluat de choux
2h
Batoane cu lămâie
1h 45min
Aluat fraged
5 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Rulouri din clătite cu somon
45 min
Pere cu brânză și miere
15min
Plăcintă cu vită și găluște de mălai
1hod. 30min
Empanadas vesele cu legume
1h 10min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1 Std.
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Foitaj rapid
1h 20 min
Quiche Lorraine
50 min