Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ linguriță sare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 ½ lingură făină (15 g), plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 190 g lapte, plus pentru uns plăcinta
- 4 căței de usturoi
- 10 g ulei vegetal
- 750 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 lingurițe ierburi aromate uscate, în amestec (ex. ierburi de Provence)
- 190 g lapte
- 20 g unt
- 400 g aluat pentru foitaj
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 Min
Sufle rapid de brânză
45 min
Ștrudel cu mere
1h 45min
Clătite cu două feluri de umplutură
40 Min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2h 15min
Mini galettes cu ciuperci
1h 45min
Ghiveci cu tofu
30 min
Plăcintă cu carne de vită și bere
1h 40min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 Std. 30 Min
Foitaj rapid
1 Std. 20 Min
Biscuiți cu brânză
2 Std. 30 Min
Tartă de Crăciun cu brânză și ceapă (UK)
1h 45min