Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batoane energizante cu fulgi de ovăz și banane
1h 10 phút
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10 phút
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Conopidă cu pesmet cu unt
40min
Crème brûlée cu șampanie
2 Std. 25 Min
Biban de mare cu varză neagră, fasole cannellini și ardei roșu
Pas d’évaluation
Paste Amatriciana
Pas d’évaluation
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40min
Ochiuri la aburi
15 min
Sos Mojo pentru fructe de mare
10min
Sparanghel cu lămâi și capere
25min
Piña colada
5 phút