Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 200 g roșii, tăiate bucăți
- 100 g ceapă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați bucăți
- 200 g sfeclă roșie, crudă, tăiată cuburi (2 cm)
- 40 g ulei vegetal
- 150 g cartofi, tăiați cuburi (2 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați cuburi (2 cm)
- 200 g varză albă, tăiată fâșii
- 1000 g apă
- 2 lingurițe sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 831.8 mg
Alternatywne przepisy
Ratatouille (ghiveci)
40 Min
Trio de orez, pește și legume
35 Min
Ciuperci murate
6h 30min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 min
Praz gratinat cu sos béchamel
1 Std. 15 Min
Supă de legume cu paste, Ruladă de porc cu legume, Budincă, Brioșe
1h 40min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 Std. 40 Min
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25min
Ghiveci cu tofu
30 min
Borș ucrainean
35 Min
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 Std.
Salată de crudități
10 Min