Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 200 g roșii, tăiate bucăți
- 100 g ceapă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați bucăți
- 200 g sfeclă roșie, crudă, tăiată cuburi (2 cm)
- 40 g ulei vegetal
- 150 g cartofi, tăiați cuburi (2 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați cuburi (2 cm)
- 200 g varză albă, tăiată fâșii
- 1000 g apă
- 2 lingurițe sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 831.8 mg
Alternatywne przepisy
Salată de sfeclă roșie
10 min
Legume umplute
1j 20 menit
Salată rusească de sfeclă roșie
1j 10 menit
Supă marocană picantă de linte
40 menit
Brunch din Orientul Mijlociu
Brak ocen
Supă marocană picantă de linte
Brak ocen
Supă de legume cu paste, Ruladă de porc cu legume, Budincă, Brioșe
1h 40 min
Amestec de condimente 7 arome
Brak ocen
Supă de primăvară cu legume
35 Min
Ghiveci cu tofu
30 Min
Borș ucrainean
35 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 menit