Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 300 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 1 lingură ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 300 g vinete, tăiate cuburi (2-3 cm)
- 200 g dovlecei, tăiați cuburi (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Curry de legume indian
50 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Legume umplute
1j 20 menit
Borș rusesc
50 Min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Chiftele mediteraneene din dovlecel cu salsa
30 Min
Ghiveci cu tofu
30 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55 min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Ardei în sos dulce-acrișor
30 Min
Sos de legume pentru paste
40 menit