Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 300 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 1 lingură ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 300 g vinete, tăiate cuburi (2-3 cm)
- 200 g dovlecei, tăiați cuburi (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2h 20min
Salată rusească de sfeclă roșie
1u. 10min
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Cartofi dulci la cuptor cu salată de alac și broccoli
1 Std. 15 Min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Praz gratinat cu sos béchamel
1 Std. 15 Min
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1h 5min
Salată de quinoa cu legume crocante
30 min
Ghiveci cu tofu
30 min
Borș rusesc
50 min
Polenta cu ratatouille
1 Std. 20 Min
Salată cu crevete și legume crocante
40 Min