![Taralli alla cipolla e uvetta Taralli alla cipolla e uvetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DC60C20-9621-4068-B477-5038B145330A/Derivates/ADE060FE-526A-4F3B-AFDF-7D69DBEBD046.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 138 kJ / 33 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pucce
7h
Tarallucci alla confettura di uva
2 Std.
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Taralli al verde
1 godz. 20 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Friselle
4小时
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min