Taralli alla cipolla e uvetta
TM5 TM6

Taralli alla cipolla e uvetta

4.3 (34 oceny)

Składniki

  • 130 g di cipolla rossa a pezzi
  • 600 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di uvetta
  • 180 g di vino bianco
  • 120 g di olio di oliva
  • 12 g di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
138 kJ / 33 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy