Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (opcjonalnie)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Bessenmousse
4 godz. 50 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Alpengratin
50 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min