Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in kruidige tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Vislasagne met courgette
1 godz.
Gemarineerde paprika's
55 min
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min