Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 porties
Składniki
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
55 g
Kalorie
5113 kJ /
1222 kcal
Tłuszcz
92 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Bearnaisesaus
15 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Groene pepersaus
20 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Eendenlever
33 godz.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min