Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 600 g de boisson végétale à l'amande
- 50 g de purée d'amande
- 50 g de sucre en poudre
- 1 pincée de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1034 kJ / 246 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15 Min
Lait d'or
10 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
45 Min
Crêpes sans lactose à la confiture
1h
Smoothie bowl façon carrot-cake
10 Min
Beurre de noix de coco
5 Min
Blinis sans gluten
2h
Pancakes vanille-cannelle
30 min
Soupe de carotte au tofu soyeux et graines germées
35 Min
Crêpes à la farine de châtaigne et compote de pomme
55 min