Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème coco-citron vert
- 100 g de sirop d'agave
- 200 g de lait de coco
- 15 g d'huile de noix de coco
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de lait de riz
- 1 c. à café d'agar-agar
- 15 g de fécule de maïs
La pâte sablée sans gluten
- 75 g de noix de coco râpée
- 40 g d'huile de noix de coco
- 160 g de crème de riz en poudre
- 20 g de sucre de fleur de coco
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fraises
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 10610 kJ / 2538 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 149 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Les guinettes bordelaises
4h 5min
Langoustines aux fèves et pata negra
55min
Sushis aux fruits
3h
Soufflé à l'ananas
35min
Crêpes aux clémentines
2u.
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6u.
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Tiramisu vegan
12 Std. 45 Min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h