鳳梨炒黑木耳

鳳梨炒黑木耳

4.4 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約3公分)
    200 克
  • 鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)
    70 克
  • 白醋
    5 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 185.5 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 429.2 kJ / 102.6 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 4184.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...