
Urządzenia i Akcesoria
Scones sin gluten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 unidades
Składniki
-
180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
-
35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
-
1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
1 pellizco de sal
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
178 kcal /
744 kJ
Białko
1.25 g
Tłuszcz
8.71 g
Węglowodany
23.23 g
Błonnik
0.96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sin gluten, sin límites
94 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania