Scones sin gluten

Scones sin gluten

3.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 unidades

Składniki

  • 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
  • 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 178 kcal / 744 kJ
Białko 1.25 g
Tłuszcz 8.71 g
Węglowodany 23.23 g
Błonnik 0.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...