Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Białko
- 1.25 g
- Węglowodany
- 23.23 g
- Tłuszcz
- 8.71 g
- Błonnik
- 0.96 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14u.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1小时
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Masa sablé sin gluten
1小时
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1小时
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min