Masa sablé sin gluten

Masa sablé sin gluten

4.9 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
550 g

Składniki

  • 175 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 100 g de harina de maíz casera o certificada sin gluten
  • 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños
  • 120 g de azúcar glas casero (o consultar lista FACE)
  • 3 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de polvo de hornear (opcjonalnie) (consultar lista FACE)

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 487 kcal / 2036 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 7.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...