Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz casera o certificada sin gluten
- 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños
- 120 g de azúcar glas casero (o consultar lista FACE)
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de polvo de hornear (consultar lista FACE) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2036 kJ / 487 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 7.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Pizza tropical sin gluten
1h
Scones sin gluten
30 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Crêpes sin gluten
45 Min