Wersje kompatybilne
Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de copos de avena
- 50 g de arroz inflado
- 150 g de miel
- 25 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de azúcar moreno
- 1 cucharada de canela molida
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 30 g de pepitas de chocolate negro
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
lub 250 g de azúcar moreno - 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 14.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barritas de proteína
50min
Muffins de batata con nueces
1 godz.
Alfajorcitos de maicena
1 godz. 50 min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20min
Cupcakes galácticos
1h 40 min
Vasitos de chía y chocolate con palomitas al caramelo
Brak ocen
Mantequilla de cacahuete
35min
Bombones de chocolate
30 min
Mantecados o Miguelitos
2 godz. 10 min
Mantequilla con sal del Himalaya
25 Min
Queso cremoso
15 Std.
Helado de plátano
8h 5min