Urządzenia i Akcesoria
Sabayón clásico (Espesar)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 ración
Składniki
-
60 g de Marsala
-
60 g de vino blanco
-
6 yemas de huevo
-
120 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
31.3 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1418 kJ /
338.3 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modo Espesar
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Sabayón TM6
15 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Sabayón
15 min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 min
Pavlova de frutas tropicales
3 godz. 40 min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 godz. 30 min
Sabayón
15 min
Pavlova
5 godz. 20 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Crema de limón (Lemon curd)
25 min