Urządzenia i Akcesoria
Helado de sabayón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
6 raciones
Składniki
-
250 g de leche entera
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
70 g de Marsala seco
-
140 g de azúcar
-
5 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
52.8 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1233 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Helado de dulce de leche
12 godz. 20 min
Sabayón
15 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Merengue italiano
20 min
Masa sablé con cacao
1 godz.
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Dulce de batata
45 min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Sabayón
15 min
Pavlova
5 godz. 20 min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min