Urządzenia i Akcesoria
Helado de sabayón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
6 raciones
Składniki
-
250 g de leche entera
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
70 g de Marsala seco
-
140 g de azúcar
-
5 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
52.8 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1233 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Helado de dulce de leche
12 godz. 20 min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Granizado de pomelo con Campari
5 min
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 godz.
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Sabayón
15 min
Chipa
30 min
Sabayón
15 min
Dulce de batata
45 min