Urządzenia i Akcesoria
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
55 pezzi
Składniki
-
50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
115 g di acqua
-
50 g di concentrato di pomodoro
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g farina tipo 0 + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale + q.b.
-
1 pizzico di origano secco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
117 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Crackers al rosmarino
3 Std.
Crackers all'olio extravergine di oliva
3 Std.
Crackers multicereali
3 Std.
Crackers di mais
3 Std.
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 Min
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Crackers classici
3 Std.
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Crackers all'acqua
3 Std.