![Biscotti croccanti di riso Biscotti croccanti di riso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DBFAE74-DD23-49DF-9221-87701B1E2BF3/Derivates/024FB1E8-21D1-4C7D-A278-CC0A8784246E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di riso tipo Originario
- 110 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di acqua di fiori di arancio
- 1 uovo
- 50 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35 min
Biscotti di mais
40 min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35 min
Biscotti di riso
45 min
Biscotti ai semi
30 min
Biscottini alle mandorle
35 min
Biscotti della nonna
30 min
Biscotti classici (senza zucchero)
1 godz.
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35min