Biscotti croccanti di riso

Biscotti croccanti di riso

4.5 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di riso tipo Originario
    110 g
  • di burro morbido a pezzi
    110 g
  • di zucchero
    50 g
  • di acqua di fiori di arancio
    2 cucchiai
  • uovo
    1
  • di farina tipo 00
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 410 kcal / 1716 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...