Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di riso tipo Originario
- 110 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di acqua di fiori di arancio
- 1 uovo
- 50 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 dk
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 50 min
Biscotti integrali alle mandorle
35 dk
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Biscotti di riso
45 dk
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 Min
Biscotti di mais
40 Min
Biscotti da inzuppo
45 dk
Biscotti latte e vaniglia
1 Std. 35 Min
Biscotti classici (senza zucchero)
1sa
Biscotti della nonna
30 Min
Biscotti d'avena
45 dk