Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocotte persi pien
1 Std.
Grissini stirati
2 godz.
Biscotti alle nocciole
40 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Ciappe
1h 35min
Sformatini ai porri
55 dk
Grissini di pane
4h
Grissini torinesi
1h 35min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min
Antipasto piemontese
25 Min
Mini bonet
2 godz.