Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brutti ma buoni
2 Std.
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min
Baci di dama
1h 30min
Semolino dolce
1 godz.
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Veneziane
2h 40min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Grissini di pane
4h
Biscotti alle nocciole
40min
Grissini Rubatà
2h 30min
Mini bonet
2 Std.
Grissini torinesi
1sa 35 dk