Urządzenia i Akcesoria
橙香紅蘿蔔濃湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
薑 去皮,切片15 克
-
柳橙 取皮屑1 顆
-
洋蔥 切塊90 克
-
紅蘿蔔 切塊240 克
-
奶油15 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½ 塊
-
水350 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.5 g
Kalorie
499 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食宴客菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan