Urządzenia i Akcesoria
酪梨優格豆奶
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 杯
Składniki
-
酪梨 去皮、去核,切塊250 克
-
60 克 冷凍菠菜葉新鮮菠菜葉30 克
-
帶皮杏仁果30 克
-
原味優格 (市售或自製)80 克
-
無糖豆漿300 克
-
水 (冰水),依個人喜好調整350 - 400 克
-
蜂蜜 依個人喜好調整2 - 3 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
7 g
Kalorie
1224 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早晨活力之神
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
早餐果昔
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan