Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 奶油
- 250 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約2公分)
- 50 克 紅甜椒 ,切丁(約1公分)
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 高麗菜 ,切塊(約2公分)
- 200 克 地瓜 ,切塊(約2公分)
- 300 克 水
- 50 克 鮮奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1230.5 kJ / 294.2 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Błonnik
- 2.2 g