Urządzenia i Akcesoria
甜薯雞肉濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
奶油40 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)250 克
-
紅甜椒 切丁(約1公分)50 克
-
鹽1 茶匙
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
高麗菜 切塊(約2公分)100 克
-
地瓜 切塊(約2公分)200 克
-
水300 克
-
鮮奶油50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
1230.5 kJ /
294.2 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan