Urządzenia i Akcesoria
皇宮菜蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水700 克
-
乾香菇5 克
-
油5 克
-
皇宮菜 切塊(約1公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋4 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.5 g
Kalorie
395.8 kJ /
94.7 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan