蒜味甜菜根蕃茄濃湯

蒜味甜菜根蕃茄濃湯

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    20 克
  • 蒜頭 拍扁
    65 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 甜菜根 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 新鮮番茄 切塊(約2公分)
    350 克
  • 百里香 只取葉子
    1 支
  • 200 克
  • 白蘭地 (opcjonalnie)
    50 克
  • 白酒
    50 克
  • 1 茶匙
  • 酸奶油
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3 g
Kalorie 851 kJ / 203.5 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 18.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...