Urządzenia i Akcesoria
高蛋白蘋果蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
奶油,有鹽或無鹽 抹油用
-
無鹽烤杏仁 以細刨刀刨碎,灑粉用2 大匙
-
糖20 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
凝乳奶酪 (夸克) (詳見要訣)500 克
-
半脫脂牛奶50 克
-
高蛋白粉50 克
-
蛋1
-
天然香草糖2 茶匙
-
蘋果,任一種類 削皮,切丁(1公分)150 克
-
新鮮綜合水果 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
570.1 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
1031.1 kJ /
246.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
能量滿滿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan