Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 奶油,有鹽或無鹽 ,抹油用
- 2 大匙 無鹽烤杏仁 ,以細刨刀刨碎,灑粉用
- 20 克 糖
- 1 茶匙 肉桂粉
- 500 克 凝乳奶酪 (夸克) ,(詳見要訣)
- 50 克 半脫脂牛奶
- 50 克 高蛋白粉
- 1 蛋
- 2 茶匙 天然香草糖
- 150 克 蘋果,任一種類 ,削皮,切丁(1公分)
- 新鮮綜合水果 ,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1031.1 kJ / 246.4 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 570.1 mg