高蛋白蘋果蛋糕

高蛋白蘋果蛋糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 奶油,有鹽或無鹽 抹油用
  • 無鹽烤杏仁 以細刨刀刨碎,灑粉用
    2 大匙
  • 20 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 凝乳奶酪 (夸克) (詳見要訣)
    500 克
  • 半脫脂牛奶
    50 克
  • 高蛋白粉
    50 克
  • 1
  • 天然香草糖
    2 茶匙
  • 蘋果,任一種類 削皮,切丁(1公分)
    150 克
  • 新鮮綜合水果 裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 570.1 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 1031.1 kJ / 246.4 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...