Urządzenia i Akcesoria
Fruit sauce (coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh fruit (e.g. berries, mango), room temperature, cut in pieces as needed250 g
-
sugar (caster sugar) adjust to taste75 g
-
lemon juice15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
3 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Chocolate icing (ganache)
20 min
Pizza dough
1 godz.
Whipped cream
10 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Hollandaise sauce
15 min
Chocolate syrup
20 min
Floating islands
40 min
Lemon curd
1 godz.
Béarnaise sauce
15 min