Urządzenia i Akcesoria
Fruit sauce (coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh fruit (e.g. berries, mango), room temperature, cut in pieces as needed250 g
-
sugar (caster sugar) adjust to taste75 g
-
lemon juice15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
3 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Leek and potato soup
45 Min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Meat stock paste
45 Min
Pizza dough
1 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Vanilla sugar
72 Std.
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min