Urządzenia i Akcesoria
Pancakes with Two Fillings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Pancakes
-
plain flour250 g
-
milk300 g
-
olive oil30 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt½ tsp
Spinach and Cheese Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
olive oil30 g
-
frozen spinach thawed, well drained500 g
-
crème fraîche40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pine nuts for garnishing60 g
Mexican Filling
-
fresh chillies to taste, halved1 - 2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for cooking30 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
tinned chopped tomatoes700 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned sweetcorn drained140 g
-
tinned kidney beans drained120 g
-
feta cheese diced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
3197 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scrambled Eggs
10 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Potato cakes
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Galapagos Mocktail
10 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 Std.
Spirulina Ice Cream
16 Std. 10 Min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Omelette Sticks
30 Min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 Min