Urządzenia i Akcesoria
Tofu stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or tinned150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine to taste50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
756 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Almond Soup
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Tofu stew
30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Macaroni Bake
55 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato Curry
30 min