Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Fondants
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
golden caster sugar200 g
-
dark chocolate 70% cocoa solids minimum, pieces or callets95 g
-
plain flour50 g
-
large eggs2
-
egg yolk from large egg1
-
cocoa powder (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.9 g
Kalorie
1711 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Welsh 'Rabbits'
20 min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min