德国酸菜猪里脊配土豆泥

德国酸菜猪里脊配土豆泥

5.0 4 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    350 克
  • 培根丁
    100 克
  • 猪里脊肉
    500 - 600 克
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 甜红辣椒粉
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 烟熏培根,瘦肉 (60-80克)
    6 - 8 片
  • 德国酸菜,真空包装
    500 克
  • 干月桂叶 (opcjonalnie)
    1 片
  • 杜松子 (opcjonalnie)
    3 颗
  • 500 克
  • 土豆 去皮切块 (3厘米)
    750 克
  • 油炸用蔬菜油
    3 汤匙
  • 牛奶
    140 克
  • 黄油
    40 克
  • 豆蔻粉
    2 - 3 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 47 g
Kalorie 2467 kJ / 590 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...