Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semifrío de hibisco
- 250 g de agua
- 10 - 15 g de flores de hibisco secas (jamaica)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 100 g de azúcar
-
100
g de queso mascarpone
lub 100 g de crème fraîche - 3 claras de huevo pasteurizadas
Coulis de moras o de arándanos
-
100
g de moras frescas
lub 100 g de arándanos frescos o congelados - 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 12 moras frescas para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 198 kcal
- Białko
- 2.73 g
- Węglowodany
- 28.71 g
- Tłuszcz
- 7.95 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Cerezas gratinadas
45min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 godz. 45 min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1h 55min
Semifrío de crema de whisky
1h
Christmas trifle
3 Std. 30 Min
Cheesecakes de pistacho con mango
2j 30 menit
Chutney de arándanos
1h
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4 Std.
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Tarta de frutas de verano
5 godz.
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5 godz.