Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů slávek jedlých, čerstvých
- 160 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrových kalamárů
- 200 gramů různých paprik (např. červených, zelených), na kousky (3 cm)
- 50 gramů klobásy chorizo, na tenké plátky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných, včetně šťávy, krájených nahrubo
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 2 špetky šafránu, blizen
- 200 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty, domácí
lub ½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 350 gramů bílé rýže, krátkozrnné, 13 min. vaření (viz tip)
- 50 gramů krevet, střední velikosti, čerstvých, oloupaných
- 1 citrón, na čtvrtky, pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Low carb lasagne
1h 30 min
Penne se slávkami
1h 5 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Rybí guláš s krevetami
45 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Sicilský krevetový salát
40 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Guacamole s kaviárem
10 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Tatarský biftek
5 min