Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 150 gramů klobásy, syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
- 130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2155 kJ / 514 kcal
- Białko
- 14.15 g
- Węglowodany
- 72.58 g
- Tłuszcz
- 18.19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Špenátové rizoto
30 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1 Std.
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2h 30min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1 Std.
Chřestovo-sýrový quiche
1 Std. 10 Min
Hráškové pesto s ricottou
10 分钟
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30min
Rizoto s parmazánem
30 Min