Urządzenia i Akcesoria
Rizoto se salsicciou a hráškem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů klobásy syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
-
130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
14.15 g
Kalorie
2155 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
18.19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
72.58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čokoládový krém
10 min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Hráškové pesto se špenátem
15 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1 godz. 15 min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1 godz. 20 min
Boloňské ragú
1 godz. 15 min