菠菜起士牛肉卷

菠菜起士牛肉卷

3.5 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 特級初榨橄欖油 可多備一些刷油用
    20 克
  • 帕瑪森起司 切塊
    50 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 蒜頭 依個人口味調整
    2 粒
  • 巴西利 只取葉子
    4 根
  • 麵包粉
    40 克
  • 牛絞肉
    400 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    2 顆
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切片(約0.2-0.3公分)
    50 克
    50 克 切達乳酪, ,切片(約0.2-0.3公分)
  • 菠菜葉
    25 克
  • 黃椒 切片(約3-4公分)
    450 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    4 - 5 片
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
    400 克 新鮮番茄, ,切塊(約2-3公分)
  • 200 克
  • 糖 (opcjonalnie)
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 35 g
Kalorie 2128 kJ / 508 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 6.1 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...