小里肌佐紅酒醬

小里肌佐紅酒醬

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭 去皮
    30 克
  • 紅葡萄酒
    150 克
  • 紅蘿蔔 切條(約1公分 x 7公分)
    300 克
  • 豬里肌肉 (約500克,Ø約6公分)
    1 塊
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 100 克
  • 肉高湯醬
    ½ 茶匙
    ½ 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
  • 杜松子
    8 粒
  • 紅櫻桃果醬 (opcjonalnie)
    25 克
    25 克 紅莓果醬
  • 奶油
    20 克
  • 玉米粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...