起士雞肉卷佐咖哩醬

起士雞肉卷佐咖哩醬

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 高達乳酪(Gouda) 切塊
    60 克
    60 克 伊丹乳酪, ,切塊
  • 培根丁
    60 克
  • 去皮去骨雞胸肉 每片以蝴蝶切法平切對開
    800 - 850 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)
    1 茶匙
    1 茶匙 肉高湯醬
  • 橄欖油
    40 克
  • 洋蔥 切塊
    280 - 300 克
  • 蒜頭 依個人口味調整
    2 - 3 粒
  • 1 小撮
  • 地瓜 去皮、切塊(約4公分)
    400 克
  • 蘋果,任一種類 去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)
    680 克
  • (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)
    2 茶匙
  • 咖哩粉 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 200 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 59 g
Kalorie 2745 kJ / 656 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie