Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Białko
- 104.35 g
- Węglowodany
- 14.51 g
- Tłuszcz
- 421.05 g
- Błonnik
- 0.31 g
Alternatywne przepisy
Cortadillos de cidra
1h
Arroz con leche
1h 30min
Natillas
40 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Pestiños andaluces
1h
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3 Std. 20 Min
Tocino de cielo
4h 30min
Leche frita
2h 45 min
Poleá
15 menit