Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel Bhaji
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
18 Stück
Składniki
-
Kichererbsenmehl85 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Ei1
-
Garam Masala (siehe Tipp)1 EL
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet (Methi)1 EL
-
Zitronensaft1 EL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Salz1 TL
-
Chilipulver1 TL
-
Wasser35 g
-
Zwiebeln in dünnen Scheiben (2 mm)300 g
-
Pflanzenöl zum Frittieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die Aromen Indiens
72 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Koriander-Naan
1 godz. 15 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 godz. 30 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Gemüsefüllung für Samosas
30 min
Paneer
5 godz. 30 min
Paneer
6 godz. 30 min
Kashmiri Reis
30 min
Dhokla
30 min
Chapatis
1 godz.
Dosa (Indische Reis-Bohnen-Fladen)
16 godz.
Möhren-Halwa
40 min
Chapati
1 godz. 10 min