
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
lub 30 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 67.7 kcal / 280 kJ
- Białko
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.7 g