Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle, (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
lub 30 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 280 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce rose au yaourt
10 Min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Pesto au basilic
10 Min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 Min
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Lait d'amande à la poire
10 Min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3 Std. 10 Min
Houmous
10 Std. 40 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Pesto persan
10 Min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55 Min