Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle, (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
lub 30 g d'huile de noisette
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 280 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taboulé aux herbes
2h 15min
Soupe asperge citron
55min
Houmous
3 Std. 30 Min
Bruschettas de pleurotes et poivron
30 min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1 godz. 15 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Tahiné maison
25min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Velouté d'asperge
30 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min