Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de biscuits speculoos
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- 50 g de sirop d'agave
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 pincée de sel
- 200 g de framboises
- quelques feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 183 kJ / 44 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2h 45min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Petits coulants au chocolat
20 min
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu à l'italienne
4 godz. 40 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min