Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de biscuits speculoos
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- 50 g de sirop d'agave
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 pincée de sel
- 200 g de framboises
- quelques feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 183 kJ / 44 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Verrine à l'abricot
1h 35 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Trifle aux fraises
15min
Mousse au chocolat fruitée
50min
Charlotte aux framboises
3h 40 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1u. 45min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12j 30 menit
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Tiramisu poire-speculoos
12j 30 menit
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min